Jordan Parnass Digital Architecture (JPDA) is now known as Circular logo

Art Fund Pavillion Competition

London, UK • 2009

Art Fund Pavillion Competition

London, UK • 2009

Circular logo

A flexible gathering space for exhibitions and events.

A gently sloped turf lawn floats above a lightweight rubbed structure composed of built-up slotted plywood fins - creating occupiable space above and below for presentations, exhibitions and gatherings. The roofscape and steps provide comfortable seating for up to 50 spectators, while allowing ample space for a lectern or stage. 

The siting and orientation of the structure complements the existing fabric; creating an intimate courtyard which encourages parties and large get-togethers. The Wedge easily transforms into an art exhibition space with the simple attachment of clip-in mounting areas and floating plinths.   

A gently sloped turf lawn floats above a lightweight rubbed structure composed of built-up slotted plywood fins - creating occupiable space above and below for presentations, exhibitions and gatherings. The roofscape and steps provide comfortable seating for up to 50 spectators, while allowing ample space for a lectern or stage. 

The siting and orientation of the structure complements the existing fabric; creating an intimate courtyard which encourages parties and large get-togethers. The Wedge easily transforms into an art exhibition space with the simple attachment of clip-in mounting areas and floating plinths.   

DESIGN TEAM

Jordan Parnass, Darrick Borowski, Randy Plemel, Sean Karns, Danny Orenstein


A gently sloped turf lawn floats above a lightweight rubbed structure composed of built-up slotted plywood fins - creating occupiable space above and below for presentations, exhibitions and gatherings. The roofscape and steps provide comfortable seating for up to 50 spectators, while allowing ample space for a lectern or stage. 

The siting and orientation of the structure complements the existing fabric; creating an intimate courtyard which encourages parties and large get-togethers. The Wedge easily transforms into an art exhibition space with the simple attachment of clip-in mounting areas and floating plinths.   

A flexible gathering space for exhibitions and events.

A gently sloped turf lawn floats above a lightweight rubbed structure composed of built-up slotted plywood fins - creating occupiable space above and below for presentations, exhibitions and gatherings. The roofscape and steps provide comfortable seating for up to 50 spectators, while allowing ample space for a lectern or stage. 

The siting and orientation of the structure complements the existing fabric; creating an intimate courtyard which encourages parties and large get-togethers. The Wedge easily transforms into an art exhibition space with the simple attachment of clip-in mounting areas and floating plinths.   

DESIGN TEAM

Jordan Parnass, Darrick Borowski, Randy Plemel, Sean Karns, Danny Orenstein

Print
Uncheck 'Print headers and footers' for best results.

Breakpoint: small Breakpoint: medium Breakpoint: large
Container Padding:
Column width:
Gutter:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12