Jordan Parnass Digital Architecture (JPDA) is now known as Circular logo

Brooklyn Mixed-Use Medical and Residential

Brooklyn, NY, USA • 2015

Brooklyn Mixed-Use Medical and Residential

Brooklyn, NY, USA • 2015

Circular logo
Reception desk

A 100-year old townhouse is renovated to create a mixed use building.

Located in Brooklyn's historic Bay Ridge neighborhood, this townhouse building is fortunate to have a third exposure resulting from an adjoining driveway.  

A combination of new lot line windows, careful excavation and efficient interior layout allowed our clients to increas the net usable area by over 50% without the need for an extension.

The updated two-family configuration includes space for a medical practice and a separate apartment on the top floor.

Located in Brooklyn's historic Bay Ridge neighborhood, this townhouse building is fortunate to have a third exposure resulting from an adjoining driveway.  

A combination of new lot line windows, careful excavation and efficient interior layout allowed our clients to increas the net usable area by over 50% without the need for an extension.

The updated two-family configuration includes space for a medical practice and a separate apartment on the top floor.

DESIGN TEAM

John Baker
Philip Weller
Michael Vanreusel
Antonio Dellomo
Evgenia Melnikova
Tyler O'Rielley
Ryan Novi

CONTRACTORS

Supreme General Contracting

CONSULTANTS

A Degree of Freedom - Structural


Located in Brooklyn's historic Bay Ridge neighborhood, this townhouse building is fortunate to have a third exposure resulting from an adjoining driveway.  

A combination of new lot line windows, careful excavation and efficient interior layout allowed our clients to increas the net usable area by over 50% without the need for an extension.

The updated two-family configuration includes space for a medical practice and a separate apartment on the top floor.

A 100-year old townhouse is renovated to create a mixed use building.

Located in Brooklyn's historic Bay Ridge neighborhood, this townhouse building is fortunate to have a third exposure resulting from an adjoining driveway.  

A combination of new lot line windows, careful excavation and efficient interior layout allowed our clients to increas the net usable area by over 50% without the need for an extension.

The updated two-family configuration includes space for a medical practice and a separate apartment on the top floor.

DESIGN TEAM

John Baker
Philip Weller
Michael Vanreusel
Antonio Dellomo
Evgenia Melnikova
Tyler O'Rielley
Ryan Novi

CONTRACTORS

Supreme General Contracting

CONSULTANTS

A Degree of Freedom - Structural

Print
Uncheck 'Print headers and footers' for best results.

Breakpoint: small Breakpoint: medium Breakpoint: large
Container Padding:
Column width:
Gutter:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12